Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Balaton-545 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Új lakóház, Siófok közelében eladó

(A földszintes, élhető családi ház állandó itt lakásra és nyaralásra is kiváló.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, vonattal, autóbusszal, autóval jól megközelíthető helyen, új építésű családi ház eladó. A kényelmes családi ház nemcsak állandó itt lakásra, hanem nyaralásra is alkalmas.

A családi ház nagyon jó beosztású. Van egy központi nagyobb helyiségcsoportja (konyha,- étkező,- nappali,- terasz) ahol együtt van a család. A társasági élet befejeztével a család tagjai a szeparált, saját külön kvártélyaikba (szoba fürdőszobával) térhetnek nyugovóra. 

Az ingatlantól a buszmegálló, élelmiszerbolt kb. 250 méter, buszmegálló, vasútállomás, étterem kb. 800 méter, strand kb. 1500 méter távolságra található. A képen a családi ház látható a főbejárattal.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A kb. 102 m2 alapterületű családi ház helyiségei: nappali,- konyha,- étkező, kamra, közlekedő, 2 szoba, 2 fürdőszobával, gardrób. Ezen alapterületen felül csatlakozik a házhoz a kb. 23,66 m2-es száraz pince (lejáró + közlekedő + pincehelyiség).

Ahogy a képeken látható, a tulajdonos a befejező munkák közül, a helyiségek falainak festését már nem végeztette el. Nem kerültek felszerelésre az oldalfalakra a falikarok, a lámpák és a mennyezeti lambéria szegélyezése is hiányzik.

A nappaliban van kémény, így kandalló is beköthető. A képeken az egy térben lévő kb. 30,80 m2 alapterületű nappali,- konyha,- étkező látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép az „L”-alakú beépített konyhát és az étkezőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A helyiségek fűtése gázkonvektorokkal van megoldva. A képen az egyik apartman szobája látható.

elado-ingatlan-balaton

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. Melegvizet mindkét fürdőszobában gázbojler állítja elő. A képen az egyik apartman fürdőszobája (mosdó, zuhanyozó, WC, bidé) látszik.

elado-ingatlan-balaton

A családi ház 2007 évben épült, korszerű anyagok felhasználásával. Szerkezetei: vasalt sávalap, külső határoló főfalai Porotherm tégla, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. A külső főfalak pótlólagos hővédelmére 4 cm hőszigetelés készült. A födémben 15 cm vastag kőzetgyapot szigetelés került. Külső nyílászárók hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek.

A 694 m2-es kert füves, benne termő gyümölcsfák: dió, szilva, meggy, cseresznye, kajszibarack. Ahogy a képen is látszik, a lábazati vakolás, teraszburkolások és tereprendezés van vissza. A kép az udvari részt ábrázolja a kertkapcsolatos kb. 31 m2-es terasszal.

Az új építésű, élhető családi ház irányára: 41,9 millió Forint. Az ingatlant, egyeztetett időpontban lehet megtekinteni. A megtekintési időpont egyeztetéséhez, legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát!