Házak, lakások

Kód: eladó-Balaton-lakóház-585 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vadonatúj, vízközeli ikerház-rész eladó

(Kényelmes nyaralás, pihenés, strand közelben.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Siófok térségében, a szabad strandtól kb. 270 méterre eladó egy vadonatúj építésű iker lakóház, melyhez tartozik 393 m2 kizárólagos használatú saját kert. A lakóház úgynevezett tandem-iker, mely azt jelenti, hogy az épületek egymásnak hátat fordítanak, ezáltal biztosított a lakók zavartalan életvitele.

Ingatlanpiaci szempontból a víz-közeli elhelyezkedése miatt értékes helyen fekszik az ingatlan. Ilyen adottságú hely nem sok van a Balatonnál. Az utca csendes, környezete rendezett, csupa új házak épültek. A szépen karbantartott hosszú sétányon nagyokat lehet kerékpározni, sétálni, futni. Nyaranta sok színes program várja az idelátogatókat. 

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszint alaprajzi elrendezése látható.

A kb. 75,81 m2 alapterületű földszint helyiségei: előtér, külső és belső megközelítésű háztartási helyiség, nappali,- konyha,- étkező, lépcsőház, szoba fürdőszobával. A 75,81 m2 alapterülethez csatlakozik a kb. 38,92 m2-es terasz, biztosítva ezzel a közvetlen kertkapcsolatot. 

elado-ingatlan-balaton

 A képen, az emelet alaprajzi beosztása látszik.

A kb. kb. 45,56 m2 alapterületű emelet helyiségei:  közlekedő, három szoba és kettő fürdőszoba. A szobákat a közlekedőből lehet megközelíteni. Az egyik szoba közvetlen fürdőszoba kapcsolattal rendelkezik, a másik kettő szobához egy fürdőszoba tartozik. 

A két szint nettó össz-szint alapterülete kb. 121,37 m2.

A nappali,- konyha,- étkező járólappal burkoltak, padlófűtésesek, a többi helyiség parkettás és radiátoros fűtés biztosítja a meleget. A konyhabútor kiválasztása a vevőre vár, mely a vételárban nincs benne. 

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A külső homlokzati nyílászárók 7 kamrás, 3 rétegű üvegezett felületű műanyag szerkezetek, motoros alumínium redőnyökkel felszerelve. A képeken, a földszinti teraszkapcsolatos szoba látható.

elado-ingatlan-balaton

A háztartási helyiségben került felszerelésre a turbó ventillációs gázkazán, mely biztosítja a fűtést és a melegvizet. A gázkazán rendelkezik egy 45 literes melegvíztárolóval. Itt van még egy kézmosó és egy illemhely. Praktikusan kívülről is meg lehet közelíteni ezt a helyiséget. A kép, a háztartási helyiségben készült.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a földszinti szobát és a hozzá kapcsolódó fürdőszobát ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

A fürdőszobák friss levegőjéről automata szellőztető berendezés gondoskodik. A fürdőszobákban a WC csésze van beépítve, a mosdó és a zuhany kiállások ki vannak építve, a mosdó és a zuhany kabin, valamint a csaptelepek kiválasztása az új tulajdonosra vár. A képen, az egyik emeleti fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A nappaliban és az emeleti közlekedőben a Gree típusú légkondicionáló készülék biztosítja a kellemes komfortérzetet. A képek, a klíma készüléket és a fűtési elosztó vezetékeket ábrázolják.

A beépített szerkezetekre, anyagokra, berendezési tárgyakra a törvény által biztosított kötelező alkalmassági idő, szavatosság és garancia érvényes. 

Az új építésű, magas életminőséget és életszínvonalat kielégítő lakóház irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítunk. A vétel, egyúttal biztonságos befektetés is. 

A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a hirdetőt, Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!