Házak, lakások

Kód: eladó-lakás-Veszprém-353 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Garzonlakás Veszprémben, az egyetem közelében eladó

(A kis lakás alacsony rezsivel működik, jól lakható, jól kiadható.)
 

elado-ingatlan-balaton

Veszprém a királynék városa, megyeszékhely, egyetemi város. A jó infrastrukturális és közellátásán kívül nemcsak az egyeteme, állatkertje, kulturális adottságai adják a városi rangot, hanem a közelmúltban elkészült Veszprém Aréna Sport- és rendezvénycsarnok és a most épülő városi uszoda. Műemlékekben gazdag, sok múzeummal, de van Színháza, Kórháza, Könyvtára, Levéltára, bevásárlóközpontok és még sok minden. 

Veszprém egyre fejlődik és a legélhetőbb vidéki város. A város gazdasági ereje meghatározó, a megye legnagyobb száz cégének az egyharmada itt, a megyeszékhelyen telepedett le. Vannak munkahelyek, több nagy cég sok ember megélhetését biztosítja.

Ebben a hangulatos városban, az egyetemi városrészben, négyemeletes társasház harmadik emeletén eladó egy kb. 41,63 m2-es öröklakás erkéllyel, saját tárolóval. Az összkomfortos lakás Veszprém viszonylatában jó helynek számít, ugyanis zöldövezetben van. 

A park fái között ülőpadok vannak, itt lehet üldögélni, levegőzni. Az épületek között van több modern játszótér a kisgyermekek részére, melyek az uniós szabványnak megfelelőek. Autóval az épületek között lehet parkolni.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a lakás alaprajzi beosztása látszik.

A lakás a harmadik emeleten van, lift nincs, ezáltal nincsenek lift zajok. Aki nem elég sportos ahhoz, hogy teljes menetfelszereléssel fél perc alatt felfusson a harmadik emeletre, az vehet földszinti lakást.

A lakóépület régebbi építésű, de az ilyen régi építésű lakóépületekről azt kell tudni, hogy rendkívül jó helyen vannak, mint ahogy ez is. A jóság alatt azt kell érteni, hogy nem a város külső peremkerületében van, mint a többi lakóparki társasház, hanem zöldövezetben, közel mindenhez, gyalogosan minden elintézhető.

A lakástól az orvosi rendelő, gyógyszertár kb. 102 méter, Penny Market kb.152 méter, pékség, dohánybolt kb. 310 méter, étterem kb. 425 méter, egyetem kb. 500 méter, Tesco kb. 250 méter, helyi járatos autóbuszmegálló kb. 160 méter. A közelben van bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium és sportlétesítmény. A város centruma kb. 1200 méter távolságra van.

A lakás előnyei, hogy kevés rezsivel fenntartható és egyetemistáknak, hosszú távra kiadható. További előny, hogy minden a közelben van, különösen az "Egyetemi Menza", nem kell minden nap főzni, ezáltal jelentős szabadidőt takarít meg. Az egyetemi menzán hagyományos, ízletes fogásokat főznek, napi menüből lehet választani, az ételt ott helyben el lehet fogyasztani, de el is lehet vinni.

A lakás épületen belüli elhelyezkedése is jó, jobbról-balról közvetlen szomszédja nincs, csak egy szomszéd van oldalt, egy felül és egy alul, ezáltal alul-felül fűtött lakások határolják.

elado-ingatlan-balaton

A lakószobában egy nagyméretű, mennyezetig érő beépített szekrény található, illetve a közlekedőben is van egy jókora beépített szekrény. A lakószoba padlóburkolata mozaik parketta. A szoba hosszanti fala 5,23 méter hosszú, ezáltal jól bútorozható. A kép, a kb. 19,29 m2 alapterületű lakószobát ábrázolja a fedett loggiával.

elado-ingatlan-balaton

A társasház külső főfalai a hővédelem érdekében komplett hőszigetelő rendszerrel lettek ellátva. A képen, a fedett loggia látható. Itt lehet levegőzni, vagy a mosott ruhát szárítani.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Tulajdonos a felújítási munkálatokat megkezdte, új hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok kerültek beépítésre, új a konyhabútor, a tűzhely, a villanykapcsolók és a konnektorok. A villanybojler egy éves.

A lakószoba kivételével újak a padlóburkolatok, melyek vízálló laminált padlóburkolatok. A tűzhely főző része indukciós villany főzőlap, a sütő része is villanyról működik. A képeken, a konyha,- étkező látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek, a konyha sarokban lévő villanybojlert és a kamrát ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a fürdőszoba (kád,- mosdó,-WC) látható.

A lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna. Kábel TV, kaputelefon van. A biztonságra ügyelve tulajdonos felszereltetett egy füstérzékelő készüléket.

A távfűtésű lakás közművein történő fogyasztást, részben almérők mérik. A radiátorok még a békebeli öntöttvas radiátorok, hőmennyiségmérővel felszerelve, így a tulajdonos annyi fűtési díjat fizet, amennyi hőenergiát elhasznál.

Több ügyfelünk kifejezetten előtérbe helyezi a távfűtést, mert mindig kellemes hőmérséklet van a lakásban, környezetkímélő fűtési mód, nem kell kémény-felújításról gondoskodnia, nincs égéstermék visszaáramlás a kéményből, nem kell tartania gázrobbanástól, nem kell évente üzembe helyezni a gáz fűtőkészülékét, nem kell a kazánt javíttatnia, cserélnie, nincs a lakásban gázvezeték, gázmérő, gázkazán, csak gondtalanul élvezi a szolgáltatás adta előnyöket és kényelmet.

Mint erre a kislakásra is az alacsony rezsi és a kedvező közös költség a jellemző. Közös költség: 5225 Forint havonta. Fűtési költség a téli időszakban 13.812 Forint havonta, nyári időszakban 2263 Forint havonta.

A tehermentes lakás vételára 20,5 millió Forint. Ezért az árért az új tulajdonos kap egy jó helyen lévő, kis rezsijű lakást, kis lakást, mely befektetésnek is kiváló, hiszen jól ki lehet adni, ezáltal bevételt termel.

A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!