Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-nyaraló-Balaton-248 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízpart közeli nyaraló, 4 terasszal, 4 erkéllyel a Balatonnál eladó

 (A nyaraló a vasút és a vízpart között található, a szabad strand vize kb. 180 méterre van.)
 

 elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, 447 m2 térmértékű telken, két lakrészes önálló nyaraló, eladó. A két lakrész, szeparált, külön-bejárattal, külön villanyórákkal és külön vízórákkal és gáz bekötésekkel rendelkeznek.

elado-ingatlan-balaton

A háztól a szabad strand vize kb. 180 méterre található. A Balaton vize itt sekély, a meder homokos, gyermekek részére kiváló. Nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton, így a kisgyermeket biztonságosan el lehet engedni egyedül is a boltba a reggeli kifliért, zsemléért. A környéken nagy kirándulásokat, kerékpártúrákat lehet tenni.

elado-ingatlan-balaton

A ’80-as évek elején épült nyaraló szerkezetei: betonalap, tégla falazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten cserépfedés. Az épület a terepszinttől megfelelően ki van emelve, 3 lépcsőfokon lehet felmenni a teraszokra. A padlóvonali vízszigetelés dupla megoldással készült. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek, zsalukkal, szúnyoghálókkal felszerelve.

Az egyik házrészen pár éve tulajdonos felújítást végzett, ennek keretében kicserélésre kerültek a padlóburkolatok, a víz- és a szennyvízelvezetés, a villanyvezetékek és új a fürdőszoba is. A másik házrész átlagosan karbantartott állapotú. A nyaralóba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Vezetékes földgáz telken belül van.

elado-ingatlan-balaton

A házrészek tükörképei egymásnak. A földszint kb. 28 m2, míg a tetőtér kb. 22 m2 alapterületű. A földszint helyiségei: nappali-konyha-étkező, kamra, előtér, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó) és külön illemhely. A nappali szobához közvetlenül kapcsolódik egy terasz és az előtérből is ki lehet menni egy másik teraszra, mely a Balaton irányába néz.

A tetőtér helyiségei: közlekedő, kettő hálószoba, külön illemhely és fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó). Mindkét hálószobához kapcsolódik egy-egy erkély.

Összefoglalva: a 447 m2-es parkosított telken lévő nyaraló összesen kb. 100 m2 alapterületű, benne 2 nappali-konyha-étkező, kamra, 4 hálószoba, 4 fürdőszoba, 2 külön illemhely, 2 előtér, 4 erkély és 4 terasz.

Testvérek és barátok is megvehetik egyszerre, egyidőben. A külön bejáratú, szeparált házrészek kényelmes használatot nyújtanak. A strand közeli balatoni nyaraló vételára 45 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!