Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-81 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízparti apartman eladó

Figyelem!

Az alábbi ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Ennek az apartmannak a megvételével egyszerre élvezheti, a Balaton part által nyújtotta lehetőségeket és a víz örök látványát!)
 

ref_8110_referencia_ingatlan_elado_balaton

Balaton déli partján, közvetlen a vízparton, eladó egy örökpanorámás kb. 49 m2 nettó alapterületű másfél szobás apartman. Az apartman a társasház harmadik emeletén helyezkedik el, de ez jelent gondot, ugyanis az emeletek között lift biztosítja a kényelmes közlekedést.

Az apartmant megilleti a társasházi közös tulajdonból 51,64 m2 térmértékű, közösen használt eszmei telekhányad, valamint beálló hely, egy gépkocsi részére. Az apartman egész évben használható. Ez azt jelenti, hogy az apartman rendelkezik fűtéssel.  

A lakók zavartalan nyugalmának érdekében 24 órás biztonsági szolgálat működik. Televíziós műsorok vételét kábel-TV biztosítja. A társasház ügyes-bajos dolgait gondnok és karbantartó személyzet látja el. A képen az üdülőpark látható a víz felöl nézve.

ref_8120_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_8130_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A képeken az apartman erkélyéről élvezhető látvány látszik.

ref_8140_referencia_ingatlan_elado_balaton

A kép a lakópark mólóján készült.

ref_8150_referencia_ingatlan_elado_balaton  ref_8160_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A lakásba belépve az előtérbe érkezünk. Az előtérből balra nyílik a fürdőszoba, jobbra a hálószoba franciaerkéllyel. Visszatérve az előtérbe, innen lehet megközelíteni a nappali szobát a hozzá kapcsolódó kényelmes erkélyt és a franciaerkélyt. A nappali szobához csatlakozó, kb. 11,87 m2-es fedett erkélyről balatoni panoráma és a csodálatos naplementék, éjszaka a túlpart fényei láthatók. A képek a nappali szobát ábrázolják.

ref_8170_referencia_ingatlan_elado_balaton 

A nappalival közös térben került kialakításra a konyha beépített kerámialapos tűzhellyel, szagelszívóval. A képen az amerikai konyha látható.

ref_8180_referencia_ingatlan_elado_balaton

A hálószoba padlóburkolata laminált parketta, a többi helyiség járólap burkolatú. A képen a fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC, Bidé) látszik.

ref_8190_referencia_ingatlan_elado_balaton

A kép a tihanyi-félszigetet ábrázolja az apartman teraszáról nézve.