Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-211 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízparti élmények egy közvetlen Balaton-parti eladó faházas nyaralóban

Figyelem!

Az alábbi nyaraló eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Hosszú távú megoldás nyaralás, csónaktárolás, horgászat és különféle vízi élethez szükséges felszerelések, valamint gépkocsi tárolás céljára.)
 

Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo 

Balaton északi partján 1938 m2-es közvetlen vízparti telek, ápolt faházas nyaralóval eladó. A gyönyörű telek be van kerítve és kb. 19,1 méter szélességben, csatlakozik a Balaton medréhez. A telek előtt nádas van. A nádason keresztül, mészkő zúzalékos bejárón lehet kimenni a nyílt vízre. Az ingatlan előtti védett ősnádas és élővilága kizárja, hogy a Balaton törvény szerinti sétány itt megvalósulhasson.

Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo  Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo

Az ingatlan tökéletes megoldás a vízi sportokat kedvelők és horgászok számára. A nagy telken kényelmesen elférnek a csónakok, autók, de lehet itt sátrazni, tábortüzet rakni, bográcsban halászlevet főzni. A nagyméretű telek, a szűk családi, vagy barátokkal történő közös használaton túl, befektetésnek is kiváló. Az Üh-1 építési övezet előírásai szerint a telek 10 % mértékben beépíthető. A képek a mészkő zúzalékos bejárót ábrázolják.

Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo

A képen, a bejáró vége látható, itt lehet csónakba szállni. Kb. 20 méter után a nádasban egy természetes nagyobb részben zárt öböl található, mely egyedi szépségével, madárvilágával, halállományával egy különleges vízi világot alkot. Kiválóan alkalmas horgászat céljára.

Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo  Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo

A telken különféle dísznövények és 14 db stílusosan ideillő gyönyörű szomorúfűz található. A szomorúfűzfák védik az általuk közrezárt területet a kíváncsi szemektől. A közrezárt kis udvar intim és nagyon hangulatos. A szomorúfűzfák között bújik meg a szépen karbantartott nyaraló.

Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo

A kb. 26,90 m2-es földszinten: nappali szoba, főzőfülke és fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) található. Ezen alapterületen felül kapcsolódik a nappali szobához a kb. 5,26 m2-es fedett, kertkapcsolatos terasz. A kb. 10,04 m2-es tetőtérben kettő hálófülke került kialakításra. Az épülettől különállóan került elhelyezésre a szerszámtároló faház és a fedett gépkocsi beálló.

Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo  Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo  

A faház karbantartott állapotú, nyílászárói fa szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel, zsalukkal és szúnyoghálókkal felszerelve. A helyiségek padlóburkolatai mázas kerámia, a tetőtéri hálószobák fa padlóburkolatosak. A nappali szobában van kialakítva a főzőfülke. Az ingatlanba be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. A gázcsonk telken belül van.

Elado-kozvetlen vizparti-balatoni nyaralo

A használati meleg vizet villanybojler állítja elő. A fürdőszobában felszerelésre került egy villanyról működő törülközőszárítós radiátor, így a hűvösebb időben a fürdéshez lehet egy kis meleget előállítani.