Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízpart-közeli-nyaraló-360 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Irány a Balcsi! Vízparti jellegű balatoni nyaraló eladó

(Gyermekbarát nyaraló, ahol gyermekei boldogan élvezhetik a szabadságot.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, eladó egy bekerített, kb. 1900 m2 nagyságú vízparti jellegű telek, használható faházas nyaralóval. A telek kb. 18 méter széles és kb. 105 méter hosszú. Van tér és levegő.

Jön a nyár és vele a strandolások, kirándulások és a felhőtlen vakáció. A nyár, az igazi feltöltődésről, a lazulásról szól és a legfontosabb, hogy gyermekei jól érezzék magukat a vakáció alatt. A nagy, zöld gyepen naphosszat futkoshatnak, labdázhatnak, közös kalandok,  élménydús napok, homokvárépítés, sátrazás, labdázás, focizás, tollasozás, hullahoppozás, pecázás és még sorolhatnám. 

A telken minden elfér, van hely bőven csónak, vízi bicikli, szörf, csónak elhelyezésére. A kert szegletébe lehet építeni egy praktikus kültéri konyhát, amely élvezetes lesz a család számára. A képen, a nagyméretű kert látható a boldogan futkosó gyerekekkel.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló a víztől kb. 19 méterre van, előtte közterület van, elé már nem építhetnek, vízparti jellege a távlatban is megmarad. Úgy nyaralhat itt gyermekeivel, mintha csak közvetlen vízparti ingatlana lenne. A meder az ingatlan előtt tiszta és homokos, lassan mélyülő, ezért fürdőzésre kiváló.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló nettó alapterülete kb. 50 m2 + 22,23 m2-es terasz. Külső befoglaló mérete 6,55 m x 8,16 m. A faházat leszigetelve, újrapalánkolva lehet egy country stílusú balatoni nyaralója.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén bevezethető.

A gyermekbarát, vízparti jellegű balatoni nyaralónál nem elhanyagolható a befektetési értéke sem, itt az érték az, hogy a kert végétől pár lépésre ott a Balaton. A nyaraló irányára 160 millió Forint.Legyen szíves jöjjön el, nézze meg, hátha megtetszik. 

A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!