Nyaralók, üdülők

Kód: eladó-vízparti-üdülő-Balaton-362 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Elnökök, vezérigazgatók, ügyvezetők. Vízparti vállalati üdülő eladó

(A dolgozóknak is megjár a pihenés.)
 

elado-ingatlan-balaton

A legtöbb hazai munkavállaló, még emlékszik gyermekkorából, az egykori balatoni vállalati üdülők kedves szolgáltatásaira, ahol a szüleikkel együtt nyaraltak, és pihenték ki fáradalmaikat. A vállalat felsőbb vezetőinek felelőssége, hogy ez a szokás újra divatba jöjjön, illetve fennmaradjon.

Annál inkább is, mert, tudják, hogy vállalatuk működése és gyarapodása a dolgozóiktól függ. Egy üzemben, ahol a dolgozó úgy érzi, Ő nem is ember, hanem a termelőeszköz részeként, csak egy agyonhajszolt fogaskerék a termelésben, és a vezetőség nem fordít rá kellő figyelmet, egy szép napon másik munka után néz. 

De nem kell ennek bekövetkeznie. Talán van még hazánkban egy-két vállalatvezető, aki belátja, hogy dolgozóikat, különféle kedvezményekkel maradásra bírják, illetve megbecsülik őket azáltal, hogy balatoni nyaralással kedveskednek részükre.

Vegyen saját vállalati üdülőt a Balatonnál, és nyaraltassa, pihentesse dolgozóit. Dolgozói, érezni fogják a gondoskodást és meg fogják hálálni. Amennyiben nem a dolgozói pihennek itt, hanem Cége üzleti partnerei, biztosra veszem, hogy vállalata, üzleti sikereket ér el partnerein keresztül.

A dolgozók nyaraltatását komoly adók sújtják, de ez nem lehet akadály. Oldja meg a főkönyvelő, hogy ne csak befektetés maradjon a vásárlás és az üdültetés, hanem megtérülés is.

Az alább ismertetésre kerülő eladó üdülő, alkalmas a dolgozók nyári pihentetésére, kikapcsolódására:

Közvetlen a Balaton partján, autentikus környezetben, 3100 m2 nagyságú, vízparti jellegű telken eladó egy 21 szobás üdülőkomplexum étteremmel és egyéb kiszolgáló helyiségekkel. Az épület kb. 650 m2 alapterületű, mely alkalmas 40 fő egyidejű elszállásolására. Átgondolt tervezéssel, további szobák alakíthatók ki.

Ugyan a Balaton vize kb. 12 méterre van az üdülőtől, de ez semmiben nem gátolja az itt pihenőket, az üdülőt úgy használhatják, mintha csak egy vízparti ingatlanban lennének. Pár lépés és már lehet is fürdeni, strandolni a Balatonban. Minden közmű be van vezetve, vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna.

A vízparton lévő balatoni üdülő ára: 512 millió Forint + ÁFA (650 millió Forint). A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon! Kérésre tudok küldeni alaprajzokat és képeket.