Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-271 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Együtt a család, a vízparton

Figyelem!

Az alábbi lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!

(A lakás felhőtlen kikapcsolódást biztosít 4-5 fő részére télen, nyáron.)
 

elado-ingatlan-balaton 

A Balaton déli partján, vízparti liftes társasház negyedik emeletén eladó egy újszerű, 3 + félszobás erkélyes öröklakás tárolóval, felszíni gépkocsi beállóval. Az újszerű lakás kiválóan alkalmas olyan családnak, akinek fontos a víz melletti rendszeres kikapcsolódás, valamint az, hogy a kevés idejét tényleges pihenéssel tölthesse.

A mindenkori tulajdonosnak nincs gondja semmire. Nincs üzemzavar, nincs épületfenntartás és nem kell a terület kaszálásával sem bajlódnia, ha nő a fű. A társasházban állandó porta-, takarító- és gondnoki szolgálat működik, valamint házi-telefon, kettő lift és külön mosókonyha szolgálja az itt pihenők kényelmét.

A közelben vannak éttermek és bevásárlási lehetőségek. Az utcában közlekedik a helyijáratos autóbusz is. Az erkélyről kerti és balatoni panoráma látható. A telekre gyalogosan és gépkocsival az automatizált kapukon lehet bemenni.

elado-ingatlan-balaton 

Ahogyan az, az alaprajzon is látható, a kb. 64,23 m2-es lakás különleges adottsága, hogy a súlyponti helyen lévő konyha,- étkező,- nappali helyiségen kívül, két jól meghatározott lakrészből áll, külön bejárattal és külön fürdőszobával. Az egyik lakrész 1 szobás lakásként, a másik lakrész 1,5 szobás lakásként használható.

A társasági élet végeztével a mindenki elvonulhat a saját külön szeparált lakrészébe. A két bejáratnak ott van szerepe, ha az egyik, például a fiatalabb generáció elmegy szórakozni és későn ér haza, akkor úgy tud „hazamenni”, hogy a már alvókat nem zavarja. Mindegyik szobából ki lehet menni az erkélyre, ahonnan a szép kertet és a Balatont lehet látni.

A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú tároló. Ezen a szinten van egy külön mosókonyha, melyet ezen a szinten egy másik lakóval közösen lehet használni, a földszinten pedig van egy közös kerékpártároló. A képen a lakás alaprajzi elrendezése látszik.

elado-ingatlan-balaton 

A nyílászárók hőszigetelt kivitelű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal, műanyag redőnyökkel felszerelt tolóajtók. A konyhabútorba beépítésre került a kerámialapos főzőlap, a villanysütő és a szagelszívó. A kép a 19,81 m2-es nappali,- konyha,- étkező erkély felőli részét ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton 

A képen a 16,34 m2-es szoba látható.

elado-ingatlan-balaton 

A lakás fűtése, hűtése a kiépített fan-coil rendszerről működik. Télen, fűtési időszakban a hagyományos kazán által termelt melegvíz kering át a fan-coil berendezéseken, ezáltal fűtenek, nyáron, amikor a szobák hűtésére van igény, akkor a központi folyadékhűtő által előállított hideg víz áramlik a rendszerben, ezáltal a készülékek hűtenek. A képen az egyik fürdőszoba (zuhanyozó, mosdó, WC) látszik.

elado-ingatlan-balaton 

A kép a társasház lépcsőházát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton 

A tulajdonosok és vendégeik kényelmét szolgálja a földszinten lévő feszített víztükrű medence, a pezsgő medence, a szauna, a szolárium, az öltözők és zuhanyozók. Erről a szintről közvetlenül ki lehet menni a napozó teraszra, a parkosított kertbe, onnan pedig a pár lépésre lévő Balatonba. A képeken a medencék és a szolárium látható. A vízparti lakás nagyobb családok, vagy barátok részére kényelmesen használható.