Referencia ingatlan

Kód: ingatlan-referencia-Balaton-291 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízparti társasüdülő a Balaton déli partján eladó

Figyelem!

Az alábbi társasüdülő eladása már nem aktuális, csupán referencia munkaként értékelendő!
 
(Az eladó, felújított apartmanból, egy szál fürdőruhában mehet strandolni.)
 

Elado-balatoni-vízparti-apartman 

Balaton déli partján, a vízparton, eladó egy kb. 25 m2 nettó alapterületű egyszobás társasüdülő (apartman). Az apartman nagyszerű lehetőség egy-két fő nyaralására, kikapcsolódására. A szoba pótágyazható, így még egy kisgyermek elhelyezése is megoldható. Azonnali megvásárlás esetén a nyarat már itt töltheti a család.

Az ingatlan vonattal és gépjárművel is könnyedén megközelíthető. A társasüdülő kertje a szabad stranddal határos, így a kerítéskapun kilépve, a nap bármely szakában, annyiszor élvezheti a nyár örömeit és a Balaton által nyújtotta lehetőségeket, ahányszor csak akarja.

Az üdülőépület 1412 m2 térmértékű bekerített, parkosított kertben helyezkedik el. Mindent lehet itt, labdázni, grillezni, vagy az árnyékot adó fák alatt pihenni, hűsölni. Egy valamit nem lehet, gépkocsival beállni. Gépkocsival az ingatlan előtti parkolóban kell parkolni. A társasüdülő közös részeit két éve

felújították, melynek keretében a lépcsőházi ablakok, a bejárati ajtók kicserélésre kerültek új, hőszigetelt kivitelű műanyag szerkezetűekre, valamint a közlekedő folyosók padlóburkolatai is megújultak. A lapostető szigetelése is új.

A kb. 25 m2 nettó alapterületű külön-bejáratú, szeparált apartman, önálló társasházi albetéten van nyilvántartva, kizárólagos tulajdonként kerül eladásra, illetve megvételre az üdülőhöz tartozó közös tulajdonnal, az alapító okiratban foglaltaknak megfelelően. A zömmel értelmiségiek által használt társasház házirendje szabályozza az itt tartózkodók jogait és a tulajdonosok kulturált egymás mellet élés viszonyát.

Elado-balatoni-vízparti-apartman

Az apartman a négyemeletes társasüdülő negyedik emeletén található. Helyiségei: előtér főzőfülkével, zuhanyozó (zuhanyozó, mosdó, WC), lakószoba, melyhez kapcsolódik a fedett erkély. Az erkély a felszerelt műanyag redőnyökkel árnyékolható, zárható. A zuhanyozóban van elhelyezve a villanybojler, amely biztosítja a szükséges használati melegvizet. Az előtérben tulajdonos mini

konyhát épített be gáztűzhellyel, ezáltal lehetőség van reggeli, vagy szerényebb vacsora elkészítésére. A tűzhely palackos gázról működik. Az apartmant tulajdonosa kettő évvel ezelőtt felújította. Az előtér, a zuhanyozó és az erkély jó minőségű mázas kerámia lappal van burkolva. A zuhanyozó berendezési tárgyai és a burkolatok is újak.

Az apartman közművei: vezetékes ivóvíz, villany és szennyvízcsatorna. A bevezetett vezetékes ivóvíz, külön almérő órával van felszerelve. A villany egyedi szolgáltatási szerződés alapján kerül elszámolásra. Televíziós műsorok vételére központi antenna-rendszer szolgál. Közös költség 40.000 Forint évente.

A gondnok a társasüdülőt minden ősszel vízteleníti, tavasszal pedig rákapcsolja a vízhálózatra, de Ő végzi a park rendben tartását és az egyéb ügyes-bajos dolgok intézését, így az itt nyaralóknak csak nyaralni kell.