Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Zamárdiban-489 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Édes otthon

(Az új családi lakóházban, Zamárdiban, hosszan tartó biztonság,- minőség és értékállóság rejlik.)
 

elado-ingatlan-balaton

Zamárdiban, a vasút és a vízpart között, a gyalogosan is könnyen megközelíthető, 2,5 kilométer hosszú, szabad-strand vízétől 230 méterre, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, összközműves, 160 négyszögöles telken, eladó egy fiatal, újszerű, családi lakóház.

A strandig nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. A 2,5 kilométer hosszú szabad strandon, a jó levegőn, nagyokat lehet sétálni, kerékpározni, esténként gyönyörködni lehet a túlpart fényeiben. Gyermekei, unokái, ha vannak, nagyon élveznék.

A családi házat, könnyen meg lehet közelíteni vasúttal, busszal, járművel a 7-es számú főközlekedési úton, és az M7-es autópályán. 

Ingatlanpiaci szempontból értékes a hely, megőrzi az ingatlanok értékét. Ilyen adottságú hely kevés van a Balatonnál, a szabadon és gyalogosan megközelíthető strand miatt, Zamárdinak jelentős a vonzereje.

elado-ingatlan-balaton

A lakóház tulajdonosa, a házat, igényes, prémium minőségű anyagokból, magas műszaki színvonalon, saját családja részére építtette meg a környék egyik legkiválóbb építőipari szakcsoportjával. 

A fiatal lakóház szerkezetei: vasbeton gerendarács-alap, Porotherm téglafalazat 10 cm külső Nikecell hőszigeteléssel, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten betoncserép fedéssel. Az emeleti mennyezet 20 cm vastag üveggyapot hőszigetelést kapott.

Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű fa  szerkezetek, szúnyoghálókkal felszerelve. A képen a nappali szoba látható a kandallóval.

elado-ingatlan-balaton

Érdemes megfigyelni, hogy a háznak nagy nappalija (kb. 25,39 m2) van. Egy olyan családban, ahol a szülők és a gyermekeik közel állnak egymáshoz, szeretnek együtt lenni, megérdemlik, hogy szép tágas helyiség legyen a közös programokhoz. A képen a nappali szoba látszik a közvetlen terasz kijárattal.

elado-ingatlan-balaton

A földszint kb. 98,03 m2 alapterületű, melyhez kapcsolódnak a kb. 8,14 m2-es és a kb. 22,92 m2-es fedett teraszok. Az emelet kb. 67,58 m2 alapterületű. A  kép a lakóház alaprajzi elrendezését ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen a modern konyha,- étkező látható, háttérben a nappalival.

elado-ingatlan-balaton

A képen, szintén a konyha,- étkező látszik a közvetlen terasz kijárattal.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A ház, mely megállja a helyét előkelőbb körök előtt is, nemcsak dekoratív, hanem kiváló építésű, melyet a minden részletre kiterjedő különleges odafigyelés biztosított.

A ház műszaki állapota olyan, hogy hosszú évekig nem igényel nagyobb felújítást. A képeken az egyedi legyártású konyhabútor látszik a beépített konyhai gépekkel.

elado-ingatlan-balaton

A kép a földszinti hálószobát ábrázolja, melyhez kapcsolódik egy gardrób.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti fürdőszoba (mosdó,- WC,- Bidé,- zuhanyozó,- kád) látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen az emeletre felvezető kellően széles, kényelmes lépcső és a közlekedő egy része látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Szobák padlóburkolata parketta, a többi helyiség első osztályú járólap. A képek az egyik emeleti hálószobában készültek, két irányból nézve.

elado-ingatlan-balaton

A lakóházba minden közmű be van vezetve és ki van építve a távirányítással indítható radiátoros gáz központi fűtés, a kaputelefon és a riasztórendszer. A kép, az emeleti fürdőszobát (mosdó,- WC,- Bidé,- zuhanyozó) ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken az emeleti szobák láthatók.

elado-ingatlan-balaton

A  képen a 2,5 kilométer hosszú szabad partszakasz látszik.

A strand közeli fiatal, új építésű lakóház teljesen készen van, befejezett, a vételt követően csak be kell költözni és használni kell. A ház, szívesen áll mindenféle szakértői vizsgálat rendelkezésére.

A tehermentes családi ház vételára: 118 millió Forint.

Az ingatlan, egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!