Házak, lakások

Kód: eladó-lakóház-Zamárdi-592 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Pénzt termelő lakóház, Zamárdiban eladó

(Munkahely és otthon egy helyen. Ügyes befektető, megcsinálhatja benne a szerencséjét.)
 
elado-ingatlan-balaton

Olyan ingatlan ez, ahol a ház jövedelmet termel, és otthont nyújt tulajdonosának. 

Zamárdiban, adás-vétel tárgyát képezi a teljesen bekerített, összközműves kb. 1193 m2 térmértékű telken lévő kétszintes lakóház a vállalkozásra,- raktározásra, kereskedelmi tevékenységre alkalmas gazdasági épület-állománnyal. A telek szélessége: kb. 15 méter, mélysége: kb. 79,5 méter. A Balaton, légvonalban kb. 400 méter.

A lakóház befoglaló külső mérete 8,16 m x 16,11 m. A főépület nettó össz-szint alapterülete a két szinten kb. 185 m2, melyben 9 szoba, 4 fürdőszoba és 2 illemhely található. Szoba kiadás szempontjából 18 fő szállásolható el úgy, hogy a tulajdonos is itt lakik családjával a földszinti lakrészben.

A melléképület kb. 133 m2 alapterületű. A területet a Rendezési Terv Vt-7 övezetbe sorolja, ezáltal szinte bármilyen, nem zajos tevékenységre alkalmas (kiskereskedelem, bolti tevékenység, vendéglátás, szálláshely szolgáltatás, áruraktározás, tárolás stb.), csak ki kell találni, mire van szüksége az embereknek. 

elado-ingatlan-balaton

Balatoni otthon, bevételt termelő szobakiadás, és kereskedelmi vállalkozás. Az ingatlan azoknak legjobb, akik saját vállalkozást létesítenének, vagy kiegészítenék jövedelmüket a ház hasznosításából, mely sokfajta lehetőséget kínál.

Ma azok a legjobb ingatlanok, melyek pénzt termelnek, és nem kell munkahelyre sem menni, mert ott termelődik a pénzt, ahol lakik.

A háznak olyan egyedi adottságai vannak, amit máshol nem kap meg: ilyen például, a rendkívül jó közlekedés,- közvetlen le és felhajtó csatlakozás a 7-es számú főközlekedési úthoz, M7-es autópálya lehajtó, kb. 3000 méter. A képen a földszinti lakószoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A képen, a földszinti hálószoba látható.

A családi ház kb. 100 m2-es fölszintjén található két külön bejáratú (apartman) lakrész. Az egyszobás apartmant kívülről lehet megközelíteni, míg a kétszobás lakrészt a lakóház belső előteréből.

Az egyszobás apartman helyiségei: belépő, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC), konyha,- étkező és szoba.

A kétszobás lakrész helyiségei: lakóelőtér, konyha,- étkező, lakószoba, szoba, gardrób, fürdőszoba (sarokkád,- mosdó,- zuhanyozó) és illemhely.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a földszinti konyha,- étkezőt ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

Minden közmű be van vezetve: a vezetékes ivóvíz, a villany földkábelen (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 16 Amper áramerősséggel), vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Internet, Kábel TV van.

Az egész házban ki van építve a radiátoros központi fűtés. A földszinti lakóelőtérben a cserépkályhával is lehet fűteni. A használati meleg vizet 2 db Ariston típusú gázüzemű vízmelegítő állítja elő, a fűtést és további meleg vizet 1 db kombi gázkazán biztosítja.

Ebben a fürdőszobában került elhelyezésre a kombi gázkazán és az egyik Ariston típusú gázüzemű vízmelegítő készülék. A képen a földszinti fürdőszoba (sarokkád, mosdó, zuhanyozó) látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az első képen a földszinti illemhely látszik, mely akkora, hogy betölti a tároló és a mosókonyha szerepét is, a második képen a tetőtérbe felvezető lépcső látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a tetőtéri konyha,- étkezőt ábrázolják két irányból nézve.

A tetőtér kb. 85 m2 alapterületű. Itt közlekedő, hat hálószoba, kettő fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC), folyosó és konyha,- étkező található. Kettő szobából közvetlen kijárat van a fedett erkélyekre, de a konyha,- étkezőből is ki lehet menni egy másik fedett erkélyre.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a tetőtéri szobák láthatók.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A fenti képeken szintén az egyik tetőtéri szoba és fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az előző képek a további tetőtéri szobákat és fürdőszobát ábrázolják.

 elado-ingatlan-balaton

A képen, a főépület és a melléképület között lévő szabadidős tevékenységre, vagy bármi másra alkalmas fedett terasz látható.

A lakóépület szerkezetei: betonalap, 38 cm vastag téglafalazat, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép. Külső homlokzati nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve.

elado-ingatlan-balaton

A földszinti fedett teraszról közvetlenül nyílik egy WC,- mosdó, így a kint tartózkodóknak szükség esetén nem kell bemenniük a házba.

elado-ingatlan-balaton

Itt látszik a kert, a nyáron árnyékot adó nagy fűzfával.

elado-ingatlan-balaton

A melléképület funkcionálhat műhelyként is, fűtése megoldható. A kép a kb. 133 m2-es melléképület egy részét ábrázolja, de vannak még további helyiségek, tárolók, dupla garázs.

A balatoni idegenforgalom a statisztikák szerint is növekszik, ugyanis a Balaton, Budapest után Magyarország második legjelentősebb turisztikai területe. A turizmus alakulásában jelentős szerepe van annak, hogy Magyarország biztonságos ország, a turisták számának növekedésével igény merül fel különböző szálláshelyek, kereskedelmi, szolgáltatásokra és vendéglátóhelyekre.

A főútvonal forgalmára és a balatoni idegenforgalomra alapozható kereső tevékenység megvalósítására alkalmas, átlagosan karbantartott lakóház irányára napi információ, melyet konkrét érdeklődés esetén a tulajdonossal pontosítunk. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon.